Når hvalpen ikke er renlig (endnu)

Betina Truelsen Lund
Når man har en lille hvalp i huset, så må man forvente at skulle bruge en del køkkenrulle (+ diverse at vaske med) og tid på at tørre små uheld op. Det er helt normalt og en del af det at have hvalp. Alligevel er det noget der kan skabe frustration og usikkerhed, ved en ny hvalpeejer. For hvornår burde den være renlig ....

Læs mere →

Ny hvalp, det skal du have købt.

Betina Truelsen Lund
Skal du have hvalp eller har du lige fået, så er der sikkert en helt masse ting du har lyst til at købe. Men hvad er egentlig nødvendigt, hvad er 'need to have og hvad behøver du slet ikke at tænke over lige nu. 

Læs mere →

Hvalpens udvikling (udviklingsfaser)

Betina Truelsen Lund
Det er sjovt og dejligt at få hvalp i huset, men kan også være udfordrende og hårdt til tider. Her kan du læse om alle hvalpens udviklingsfaser den går igennem og hvad der sker i disse perioder.

Læs mere →

Godt hvalpelegetøj

Betina Truelsen Lund
Har du fået hvalp eller skal du have og er du i tvivl om hvad legetøj du skal købe og hvad du skal være opmærksom på. Læs med her og få gode råd til godt hvalpelegetøj.

Læs mere →

Godbidder til hvalp

Betina Truelsen Lund
Har du lige fået hvalp eller skal du snart have, så er her min guide til gode hvalpe godbidder. Hvad skal du kigge efter og hvad skal de indeholde.

Læs mere →