Om Vimedpoter

Vimedpoter er en lille dansk webshop med salg af godt udstyr til dig og din hund. Vi har fokus på din hunds sundhed og trivsel samt den gode og personlige service.

Vi har fokus på det fornuftige valg, du med god samvittighed kan give til din hund. Vi er især stolte af vores store og gode udvalg af naturlige snack, tyggeting og godbidder, helt uden tilsætningsstoffer, farve, animalske biprodukter og konserveringsmidler. Vi lægger vægt på kvalitet og vælger kun produkter som vi selv kan stå inde for og har lyst til at bruge til egne hunde. 

Shoppen åbnede i marts 2017 og ejes og drives af Per Lund og Betina Truelsen Lund. Det er Betina der står for den daglige drift. 

Hos Vimedpoter.dk sætter vi en ære i den personlige service og betjening. Jeg pakker selv alle ordre og vores lager er herhjemm i en af længerne på på vores ejendom.

Jeg har hjertet med i det jeg laver og passionen for arbejdet og hunde er den store drivkraft bag Vimedpoter. Du vil derfor som kunde altid blive mødt af god og personlig kundeservice bygget på nærvær, omtanke og forståelse.

Jeg har i snart 12 år haft den store glæde af at dele hjem med nogle dejlige hunde. De er en stor og vigtig del af mit liv og vi træner lydighed, nosework, apportering og sjove tricks. Jeg er uddannet klikkertræner og har en stor passion for træning, samt en svaghed for lækre produkter. 

Mine uundværlige produktestere og følgesvende, er Enzo (Labrador) og Mickey (Flatcoated retriever). De er dagligt med på kontoret og lageret og er altid klar på at varme mine fødder under skrivebordet, puffe til min arm for nus og klap, sende mig bedende øjne for flere godbidder og hoppe og danse for at lokke mig med på gåtur og selvfølgelig altid topmotiveret på at teste det sidste nye udstyr og spiselige ting jeg præsentere dem for.

Ud over Vimedpoter, har jeg også www.HundeKassen.dk hvor vi hver måned forkæler en hel masse dejlige hunde med en hunde goodiebox fyldt med lækre produkter. 

Velkommen på shoppen, håber du finder noget du kan lide.
Potedask og snudepuf fra Betina, Mickey og Enzo
Eksam. klikkertræner, hundeejer og ejer af Vimedpoter.
Left Fortsæt med at shoppe
Din ordre

Du har ingen varer i kurven