Jeg syntes selv det er rart (og hyggeligt) at vide hvem det er jeg handler med, når jeg handler online. Så jeg vil her komme med en præstation til dig der også gerne vil vide hvem du handler med.

Jeg hedder Betina og ud over Vimedpoter ejer og driver jeg også Hundekassen.dk som en en abonnements service hvor jeg laver månedsboxe til hunde. 

Jeg startede Hundekassen i 2015 og webshoppen Vimedpoter kom til i marts 2017. 

Det er mig der står for alt det daglige og det er mig du vil fange hvis du ringer eller skriver, samt det er mig der pakker og sender din pakke. Jeg har dagligt mange produkter i hænderne og har et godt og bredt produktkendskab og det er mig der udvælger og tester alt du finder på shoppen.

I tillæg kan jeg nævne:

  • Jeg er selv hundeejer og har været det siden 2006.
  • Jeg er udannet klikkertræner gennem Canis
  • Jeg har et stor race- samt produktkendskab
  • Fra 2007-2011 drev jeg en lille hyggelig og personlig hundepension med plads til 9 hunde. 

Mine uundværlige produktester og følgesvende, er lille Pepsi (Engelsk Springer Spaniel). Han er dagligt med på kontoret / lageret og er med i alt jeg laver. Han er altid klar på at varme mine fødder under skrivebordet, puffe til min arm for nus og klap, sende mig bedende øjne for flere godbidder og hoppe og danse for at lokke mig med på gåtur og selvfølgelig altid topmotiveret på at teste det sidste nye udstyr og spiselige ting jeg præsentere ham for.

Vimedpoter er en lille dansk online shop med salg af håndplukket og godt udstyr til dig og din hund. Jeg (Betina) har fokus på kvalitet og din hunds sundhed og trivsel når jeg udvælger produkter. Produkter du med god samvittighed kan give til din hund.

Jeg sætter en ære i den personlige og gode service, der er bygget på nærvær, omtanke og forståelse. Mit mål er ikke at have så stort et sortiment som muligt. Men at have et håndplukket udvalg af gode og fornuftige produkter som jeg kan stå inde for. Jeg har hjertet med i det jeg laver og passionen for arbejdet og hunde er den store drivkraft bag Vimedpoter. 

Hunde er en stor og vigtig del af mit liv og jeg træner primært schweisspor, nosework, lydighed og apportering.  

 Velkommen i min lille shop, jeg håber du finder noget du kan lide.

Varme hilsner fra Betina, samt
potedask og snudepuf fra Pepsi (ofte kaldet Pepper, Pepperdrengen, lille peps osv)