Levering

Vi pakker og sender alle hverdage. Du modtager en email med et track&trace nummer når pakken bliver sendt herfra, så du selv følge din pakke på turen til dig. Bestiller du på normale hverdage inden kl 13, kommer den af sted samme dag. Lukkedage og ferie vil altid fremgå på vores side (helt oppe i toppen af siden). 

Refundering og fortrydelsesret

Du har 60 dages fuld returret fra den dag, hvor du modtager din ordre. Pakken skal være i original indpakning og 100 % intakt og ubrugt. Men det er selvfølglig i orden at du prøvet udstyret på din hund. 

Hvis du ønsker at returnere varer købt hos Vimedpoter, kan du købe og oprette en returlabel her. Returlablen koster 50 kr. (resten betaler Vimedpoter). Eller du kan selv købe porto og sende pakken til nedenstående adresse.

Forsendelsesomkostningerne står du selv for og det er dit ansvar at den komme frem til os og vi anbefaler derfor at du sender dem som forsikret pakke, hvis ikke du sender den via vores returlabel. 

Uafhentede pakker

Du kan ikke fortryde dit køb ved at lade være med at modtage/hente din pakke. Henter du ikke din pakke og den kommer retur til mig, fratrækker jeg 149,- i det beløb jeg refundere for dine vare. Det dækker fragt og håndtering, samt returfragte hertil som jeg betaler en del for desværre.

Når det er sagt, så vil jeg godt lægge vægt på, at Vimedpoter har en meget fleksibel service og bytteordning og du skal aldrig tøve med at tage fat i mig, hvis der er behov for dette. 

Returnering skal ske til:

Vimedpoter.dk

V/ Betina Truelsen Lund
Ørnsvigvej 8
7150 Barrit

Pris og betalingsbetingelser

Alle priserne er angivet i danske kroner og er inkl. moms. 

Betaling

Hos os kan du betale med Mobilepay og følgende betalingskort: Visa/Dankort,  MasterCard og American Express.

Du vil ved hvert træk på dit kort efterfølgende modtage en kvittering til den registrerede email, hvor du kan se det beløb du har betalt. 

Copyright/Ophavsret

Vimedpoter ejer alle rettigheder over indhold og materiale på vimedpoter.dk. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright, og det er derfor ikke tilladt at kopiere indhold eller låne billeder fra vimedpoter.dk uden forudgående aftale.

Vimedpoter v/ Betina Truelsen Lund, Ørnsvigvej 8, 7150 Barrit

Mobil + 45 26 82 34 68, betina@vimedpoter.dkCVR nummer: 37221643