Returnering af varer

Hvis du ønsker at returnere vare købt hos Vimedpoter, kan du købe og oprette en returlabel her. Returlablen koster 50 kr. (resten betaler Vimedpoter). 

Køb din returlabel her

Du har altid 30 dages fuld retur ret fra den dag, hvor du modtager dine varer. Produktet skal selvfølgelig være i original indpakning og være 100 % intakt og ubrugt. Du sender blot pakken til nedenstående adresse.

Forsendelsesomkostningerne står du selv for og det er dit ansvar at den komme frem til os og jeg anbefaler derfor at du sender via vores returportal eller selv sende som forsikret pakke. 

Uafhentet pakke

Du kan ikke fortryde dit køb ved at lade være med at modtage/hente din pakke. Henter du ikke din pakke og den kommer retur til mig, fratrækker jeg 149,- i det beløb jeg refundere for dine vare. Det dækker fragt og håndtering, samt returfragte hertil som jeg betaler en del for desværre.

Når det er sagt, så vil jeg godt lægge vægt på, at jeg har en meget fleksibel service og bytteordning og du skal aldrig tøve med at tage fat i mig, hvis du er i tvivl om du kan bytte eller returnere en varer. 

Hvis ikke du ønsker at benytte vores returportal, men i stedet selv vil købe og oprette en returlabel, så skal du returnere pakken til følgende adresse:

Vimedpoter ApS

Att: Betina Truelsen Lund

Ørnsvigvej 8, 7150 Barrit

betina@vimedpoter.dk

tlf. 26 82 34 68