Handelsbetingelser

Levering

Vi pakker og sender hver dag de ordre der er kommet. Du modtager en email med et track&trace nummer, så du hele tiden ved, hvor din pakke befinder sig i Danmark:)


Refundering og fortrydelsesret

Du har 30 dages fuld returret fra den dag, hvor du modtager din ordre. Pakken skal selvfølgelig være i original indpakning og 100 % intakt og ubrugt. Du sender blot pakken til nedenstående adresse. Forsendelsesomkostningerne står du selv for og det er dit ansvar at den komme frem til os og vi anbefaler derfor at du sender dem som forsikret pakke. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at lade være med at modtage/hente varen, uden først at informere os om det.

Returnering skal ske til:

Vimedpoter.dk

V/ Betina Truelsen Lund
Ørnsvigvej 8
7150 Barrit

Pris og betalingsbetingelser

Alle priserne er angivet i danske kroner og er inkl. moms. 

Betaling

Vi tager følgende betalingskort: Visa/Dankort, MasterCard og American Express.

Du vil ved hvert træk på dit kort efterfølgende modtage en kvittering til den registrerede email, hvor du kan se det beløb du har betalt. 

 

Copyright/Ophavsret

Vimedpoter ejer alle rettigheder over indhold og materiale på vimedpoter.dk. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright, og det er derfor ikke tilladt at kopiere indhold eller låne billeder fra vimedpoter.dk uden forudgående aftale.

Vimedpoter v/ Betina Truelsen Lund | Ørnsvigvej 8 | 7150 Barrit

Mobil + 45 26 82 34 68 | betina@boxofjoy.dk | CVR nummer: 37221643

Left Fortsæt med at shoppe
Din ordre

Du har ingen varer i kurven