Jeg får virkelig mange forespørgsler omkring sponsorater til forskellige hundearrangementer og det er rigtig fint for jeg vil gerne (når det er muligt), støtte op omkring dette.

Lige nu får jeg forespørgsler ind på mail, sms, messenger og via facebook og det gør det lidt svært at holde styr på dem alle sammen. Jeg behandler derfor fremover kun forespørgsler der sendes via mail på betina@vimepoter.dk - mærk dem gerne med overskriften "sponsorater". Jeg beder om forståelse for dette, da det letter arbejdet omkring sponsoraterne en del. 

Jeg har desværre ikke mulighed for at sponsorere alle arrangementer jeg får forespørgsler på. Jeg udvælge de arrangementer jeg synes giver mest mening at sponsorere på ansøgningstidspunktet.

Modtager du et nej til et sponsorat, så er det ikke ensbetydende med at jeg ikke vil støtte jeres arrangement fremover og du er altid meget velkommen til at henvende dig en anden god gang. 

Jeg behandler alle ansøgninger der kommer på mail og alle får en tilbagemelding fra mig. Men vær gerne ude i ret god tid og hav tålmodighed, da det til tider er en ret tidskrævende affære. Der er kun mig i firmaet og der er meget andet at nå hele tiden. Så jeg er nødt til at tage dem når jeg har tid og kan ikke prioritere dem over andre opgaver desværre.

Når du ikke at få en tilbagemelding på din forespørgsel inden arrangementet, beklager jeg meget at jeg ikke har nået at få kigget på din ansøgning. Sørg evt for at være ude i bedre tid en anden gang. 

Hvad forventer jeg til gengæld for et sponsorat. 

Til gengæld for vores præmier vil jeg gerne have:

  • Omtale og links til min webshop på jeres forenings hjemmeside
  • Omtale i jeres facebookgruppe og/eller i jeres nyhedsbrev hvis i har sådan.
  • Hvis i tager billeder af vinderen med min præmie, ser jeg gerne at i # vimedpoter på Instagram eller smider det på min facebook side.
  • At jeg må kommer og sætte en stand op på dagen, hvis der er mulighed for det.