Sponsorater

Hvem kan søge og hvordan gør du.

Vi får virkelig mange forespørgsler omkring sponsorater og det er rigtig fint for vi vil rigtig gerne støtte op omkring gode og skønne arrangementer der er med hunde. 

MEN vi har desværre ikke råd, lyst og mulighed for at sponsorere alle arrangementer vi for forespørgsler på og vi er derfor nødt til at sortere i de forespørgsler vi får og derefter udvælge de arrangementer vi synes giver mest mening for os at sponsorere. 

Da vi er en lille virksomhed og det jo ikke er gratis for os at støtte, har vi selvfølgelig nogle krav og forventninger for hvad vi får igen for at sponsorere jeres arrangement. 

Vi har derfor udarbejdet et ansøgningsskema, som du skal udfylde for at komme i betragtning. til et sponsorat. Her fremgår det også hvilke betingelser der er forbundet med vores samarbejde.

Vi behandler alle ansøgninger, der kommer og alle får selvfølgelig en tilbagemelding fra os. Men vær gerne ude i ret god tid og hav tålmodighed. Det er nemlig en ret tidskrævende affære for mig, da jeg som sagt får en del henvendelser og jeg selv sidder med dem. Der er nemlig ingen andre end mig i firmaet og der er meget andet at nå hele tiden. Så jeg er nødt til at tage dem når jeg har tid og kan ikke prioritere dem over andre opgaver desværre. 

 

Og hvad forventer vi så at få tilbage i forhold til vores sponsorat. 

Til gengæld for vores præmier vil vi gerne have:

  • Omtale og links til vores webshop på jeres forenings hjemmeside
  • Omtale i jeres facebookgruppe og/eller i jeres nyhedsbrev hvis i har sådan.
  • Hvis i tager billeder af vinderen af vores præmie, ser vi geren at i # vimedpoter på Instagram eller smider det på vores facebook side.
  • At vi må kommer og sætte en stand op på dagen, hvis der er mulighed for det.

Du finder ansøgningen om sponsorater lige her

Left Fortsæt med at shoppe
Din ordre

Du har ingen varer i kurven