Må man lege med sin hund

Betina Truelsen Lund
Ja du må meget gerne lege med din hund. Men det forudsætter at du leger med din hund på en fornuftig måde, ikke alt leg er hensigtsmæssigt. Så læs endelig med her.

Læs mere →

Eden semi-moist hundefoder

Betina Truelsen Lund
Eden Semi-Moist hundefoder er lavet på gode ingredienser, med et optimalt forhold mellem kød, frugt, grøntsager, vitaminer og mineraler. Fodret egner sig rigtig godt som træningsgodbidder, da foderpillerne er bløde i konsistensen og i fine mundrette størrelser.

Læs mere →

Hundegodbidder, vores favoritter

Betina Truelsen Lund
Jeg bliver ofte spurgt om hvilke hundegodbidder der er mine egne favoritter og hvilke jeg vil anbefale. Derfor har jeg lavet dette blogindlæg med en beskrivelse af vores favorit hundegodbidder herhjemme og hvorfor de er vores favoritter. Jeg har nemlig forskellige favoritter alt efter hvad vi træner og laver

Læs mere →

Klikkertræning af hund

Betina Truelsen Lund
Når man klikkertræner så handler det egentlig ikke om den lille klikker i sig selv. Klikkertræning handler om at bruge et markørsignal i sin træning, som tydeligt og præcist "fortæller" hunden hvornår den gør det rigtig eller tilbyder noget man gerne vil have mere af. Så selv om det hedder klikkertræning, kan man godt træne uden en klikker. 

Læs mere →

Hundefoder som godbidder

Betina Truelsen Lund
At bruge hundefoder, som godbidder når du træner med din hund, er i mine øjne ret genialt. Især fordi der er enkelte fodermærker som har lavet noget foder, som minder så meget om godbidder at det lige så godt kunne være det. Der er flere gode fordele ved at bruge hundefoder som godbidder...

Læs mere →

Tyggeting til hvalpen

Betina Truelsen Lund
Hvilke tyggeting er gode til hvalpe, hvad må hvalpen få, og hvor meget ikke mindst. Når man er ny eller kommende hvalpeejer, så kan det godt være lidt svært at finde rundt i. Jeg har derfor lavet en lille guide her hvor jeg kommer med konkrete råd, samt hvorfor jeg anbefaler det jeg gør.

Læs mere →

Allergivenlige hundegodbidder

Betina Truelsen Lund

Hvad gør egentlig en hundegodbid allergivenlig og hvad er det din hund skal undgå. Og kan en allergihund tåle alle allergivenlige godbidder, blot fordi de betegnes som allergivenlige. Jeg ser mange steder godbidder betegnet som allergivenlige. Men hvad er det egentlig det der gør dem allergivenlige.

Læs mere →

Godbidspølser

Betina Truelsen Lund
Når du skal have de lækreste træningsgodbidder til din hund, så er godbidspølser et rigtig godt valg. Godbidspølserne er skærefaste (som en kødpølse vi kender fra pålæg) og kan skæres i lige den størrelse du har brug for og som passer til din hund og det i træner. Godbidspølser er desuden super gode hundegodbidder til hundetræning, da de er lækre, sunde og meget nemme for hunden at spise. 

Læs mere →

Frivillig håndtering, hvad er det og hvorfor?

Betina Truelsen Lund
Med håndtering menes feks negleklipning, trimning, drypning af ører/øjne, fjernelse af flåter, dyrlæge behandling osv.  Når du trænet ud fra frivillig håndtering, vil din hund føle at den har medkontrol over situationen (hvad der sker med den). Det gør at hunden vil føle sig mere tryg i håndteringssituationen og derfor også er villig til at finde sig i mere også selvom det kan være lidt ubehageligt for den.

Læs mere →

Hverdagen med hvalp/unghund, alt er træning

Betina Truelsen Lund
Når man har en hvalp/unghund, så kan hverdagen være fyldt med udfordringer som lømmel og banditstreger. Du ser måske dig selv sige nej og nej igen, for 117 gang i dag. Men sådan behøver det ikke være, for sådan situationer kan oftest vendes til træning i stedte. 

Læs mere →