Hverdagen med hvalp/unghund, alt er træning

Betina Truelsen Lund
Når man har en hvalp/unghund, så kan hverdagen være fyldt med udfordringer som lømmel og banditstreger. Du ser måske dig selv sige nej og nej igen, for 117 gang i dag. Men sådan behøver det ikke være, for sådan situationer kan oftest vendes til træning i stedte. 

Læs mere →

Kaffetræ, til hunde med stort tyggebehov.

Betina Truelsen Lund
Nogle hunde har et større tyggebehov end andre. Min egen Flat Coated retriever Mason, som i skrivende stund er 7 måneder, er et godt eksempel på dette. Han har et langt større tyggebehov end nogen af vores andre hunde har haft - og skift af tænder osv er taget med i betragtningen her. 

Læs mere →

Når kvaliteten af belønningen gør forskellen.

Betina Truelsen Lund

Nogen gange er det belønningen, der gør hele forskellen i forhold til om du oplever succes eller fiasko i din træning med hunden...

Læs mere →

Når hvalpen ikke er renlig (endnu)

Betina Truelsen Lund
Når man har en lille hvalp i huset, så må man forvente at skulle bruge en del køkkenrulle (+ diverse at vaske med) og tid på at tørre små uheld op. Det er helt normalt og en del af det at have hvalp. Alligevel er det noget der kan skabe frustration og usikkerhed, ved en ny hvalpeejer. For hvornår burde den være renlig ....

Læs mere →

Sele guide - model og størrelse.

Betina Truelsen Lund
Noget af det der kan være rigtig svært at købe online, er en sele til sin hund. Jeg har derfor lavet en sele guide, som jeg håber kan være nyttig til dig de er i tvivl om hvad model og størrelse du skal vælge til din hund.

Læs mere →

Til dig der er ny- eller kommende hvalpeejer.

Betina Truelsen Lund
Det er kæmpe stort at få en lille ny hvalp i huset, og for en helt ny hvalpeejer kan der være mange spørgsmål der melder sig. Her vil jeg prøve at komme ind på nogle af de ting der kan være dejligt at vide som ny eller kommende hvalpeejer.

Læs mere →

Klipning af klør

Betina Truelsen Lund
Din hunds negle har brug for regelmæssig pleje, ligesom dine. Uansete om du selv klipper din hunds klør eller får dyrlægen eller hundefrisøren til det, så er regelmæssig klipning af din hunds klør en nødvendighed (nogle hunde slider dem dog selv så godt at de ikke skal klippes). 

Læs mere →

LILA LOVES IT

Betina Truelsen Lund
Det var Stefanie's egen Rhodesian ridgeback Lila, der var startskudet til den bæredygtige plejeserie Lila Loves It. Læs her den søde histore, samt mere om produktet.

Læs mere →

Forebyg tandsten hos din hund.

Betina Truelsen Lund
Tandsten hos din hund, opstår som ved os, når bakterier lægger sig som et fint lag på tændernes tandemalje. Når feks. din hund spiser, føres der foderrester og spyt rundt i munden, og det kan danne en hvidlig belægning på din hunds tænder. Den hvide belægning kaldes plak, og det kan føre til tandsten hvis ikke du sørger for at fjerne plakken, eller helt forhindre at den kommer.

Læs mere →

Hundefløjte til indkald - hvorfor?

Betina Truelsen Lund
En hundefløjte er virkelig et effektivt redskab til et stabilt og sikker indkald. Det er et klart og tydeligt signal til hunden om at den skal komme og er dit fløjtesignal godt nok indlært, vil det være et super effektivt til indkald af din hund, selv på lange afstande.

Læs mere →