Hundefoder som godbidder

Hundefoder som godbidder

Betina Truelsen Lund

At bruge hundefoder, som godbidder når du træner med din hund, er i mine øjne ret genialt. Især fordi der er enkelte fodermærker som har lavet noget foder, som minder så meget om godbidder at det lige så godt kunne være det. Der er flere gode fordele ved at bruge hundefoder som godbidder.

1. Du får nogle virkelige gode og sunde godbidder du kan bruge mange af i din træning, med god samvittighed. Og fordi det er foder, kan du uden problemer skære ned på din hunds normale foder, de dage hvor i bruger mange.

2. Du kan købe større poser, hvilket er praktisk hvis du bruger mange godbidder.

3. Du får mange godbidder for pengene, da gram prisen (ofte) er billiger end hvis du køber godbidder. 

Ziwi Peak er lufttørret foder, lavet udelukkende på fritgående eller græsfodret dyr. Bidderne er flade og i fine mundrette bidder. Posenerne fås i 454 gram, 900 gram eller 1 kg. og i 7 forskellige kød varinater. 

Alpha Spirit semi moist, samt Eden Semi-moist er som navnet antyder begge foder hvor foderpillerne er semi moist og da bidderne samtidig er gode små, er de helt ideelle at bruge som træningsgodbidder. Alpha Spirit fås i 200 gram, 1 kg, og 3 kg poser, i 4 forkellige kød varianter. Eden Semi moist fås i 2 kg poser, i 3 forskellige kød varianter.

  

Jeg har her samlet det foder, som jeg syntes egner sig godt som træningsgodbidder.  

Hvis du har mod på at bage dine hundegodbidder selv, så er de lækre foderpølser fra fleischeslust virkelig gode. Her får du et komplet hundefoder, som er lavet til pølser der er lige til at skære i små mundrette hundegodbidder. Jeg anbefaler dog at bage dem for bedre resultat (så fedter de ikke). Det giver virkelig de lækreste godbidder til din hund og så er de super sunde. Du kan se hvordan du bager dem her

Skriv din kommentar til blogindlægget

* Alle kommentarer skal godkendes af mig først, inden de kan ses under opslaget.