Woolf Ultimate Semi-Moist

Woolf Ultimate Semi-Moist

Betina Truelsen Lund

Woolf Ultimate Complete Semi moist hundefoder, er et nyt foder der er udviklet med en lidenskab for hundens ernæring og kærlighed til vores kæledyr. Woolf hundefoder er semi moist, hvilket betyder at foderpillerne er bløde. Derfor egner det sig rigtig godt til at bruge som træningsgodbidder. 

De 3 første ingredienser er kød

Woolf Ultimate har et kødindhold på 85% og de første 3 ingredienser er kød. Woolf Ultimate er slow cocked for bedst at bibeholde alle næringstofferne. Alle ingredienser er nøje udvalgte og kommer fra lokale leverandører i Spaniel, hvor fodret også er fremstillet.

Super velegnet som træningsgodbidder

Woolf Ultimate er simpelthen gået lige ind på 1. pladsen over vores favorit træningsgodbidder herhjemme. Jeg træner meget med egne hunde og bruger en del godbidder hver dag. Derfor prioriterer jeg at det er godbidder af høj og god kvalitet, som jeg med god samvittighed kan bruge mange af. Men for at et foder skal fungere som træningsgodbidder for os, så kræver det at det er lækkert og indbydende for mine hunde og at bidderne har den rigtige størrelse. Begge dele opfylder Woolf Ultimate, da bidderne er bløde (semi moist), yderst velduftende og så er de helt perfekt størrelse hvis du spøger mig. Helt perfekte som træningsgodbidder.

Så hvis du mangler nogle bløde, sunde og super lækre godbidder til træning, så kan jeg virkelig anbefale dig at prøve Woolf Ultimate. De har den lækreste konsistens til en træningsgodbid og så er bidderne den helt rigtige størrelse. 

Woolf Ultimate fås i 4 varianter:

Poserne fås i 1 kg og koster 179,- Det betyder at bruger du dem som godbidder, så får du altså nogle lækre kvalitet godbidder for under 18,- pr 100 gram. Det er en virkelig fornuftig pris.

Du finder dem her Woolf Ultimate

Skriv din kommentar til blogindlægget

* Alle kommentarer skal godkendes af mig først, inden de kan ses under opslaget.