Siccaro Tørredækken

Siccaro Tørredækken

Betina Truelsen Lund

Har du en hund der hader vand og aldrig nærmer sig det frivilligt og aldrig bliver særlig våd af regnen, eller fordi den har været i bad, så er dette indlæg sikkert ikke interessant for dig.

Har du derimod en hund der elsker vand og altid finder den mindste vandpyt at soppe rundt i, eller er i ude i alt slagt vejr, hvor din hund ofte er drivvåd når i kommer hjem.

Eller måske kan du se jer i nogle af følgende scenarioer:

  • I går til træning og efter en træningstime i regnvejr, skal du have en våd hund i bilen.
  • I er ofte ved vandet, hvor din hund elsker at bade.
  • Du tager din hund med i hundesvømmehallen.
  • Du er jæger og har din hund med på jagt. 
  • Du har din hund med på camping og er ikke glad for en våd hund i campingvognen eller forteltet.
  • I er ofte til konkurrencer hvor du gerne vil sørger for at din hund ikke bliver kold i pauserne hvis den er blevet våd.
  • Du bader ofte din hund, enten pga udstilling eller af andre grunde.

Har du ofte en våd hund - uanset grund, og vil du gerne kunne tørre den på den absolut hurtigste og nemmeste måde. Så læs endelig med her, for så er jeg ret sikker på at du vil elske Siccaro. 

Tænker du allerede nu, ja tak det må jeg have fat i.

En dag fik jeg dette spørgsmål af en skøn og trofast kunde "Hvad er bare helt uundværligt at investere i, hvis vi snakker hundeudstyr"?

Mit svar kom ret prompte “et Siccaro Supreme Pro tørredækken” 😊 

Det er i hvert fald en af de allerbedste og mest uundværlig investeringer jeg selv har lavet på hundeudstyrs fronten, kan jeg ærligt sige 🐾

Og hvorfor så det tænker du nok? 

Fordi det uden sammenligning er det bedste produkt på markedet, når du skal have din våde hund tør og ikke ikke mindst, nemmeste måde. 

Du giver blot din hund Siccaro dækkenet på, og så absorbere det 80% af fugten fra hundens pels på bare 10 min...........ja du læste rigtigt, 10 min. vildt ik'.

Ja okay, nu overdriver du vist lidt Betina, tænker du nok. For det er jo næsten for godt til at være sandt. Og jeg er enig, det ER næsten for godt til at være sandt. Men ikke desto mindre, så suger dækkenet altså 80% af fugten fra din hunds pels på blot 10 min.  

Det er slut med våde hunde indenfor, besværlige gnubben med håndklæder uden at hunden bliver særlig tør af det, lugten af våd hund, timelange tørretider og kolde og våde hunde i bilen.

Jeg behøver ikke at høre mere, det dækken skal jeg bare have

Eller også tænker du "det fungere da meget fint bare lige at tørre den med et håndklæde".

Og alt respekt for det. Men tænk lige over det....ville det ikke være så meget nemmere lige at smide et dækken på den og så 10 min senere at have en næsten tør hund?

Vil du gerne at den er helt tør inden du tager dækkenet af, så lader du den bare beholde det på 15-30 min. (alt efter race og pels)

En sidegevinst ved tørredækkenet er at det har en antibakteriel effekt og reducerer lugten af våd hund. Og så er det lavet af naturlige og bæredygtige materialer 👌🏻🌍

Jeg bruger selv mine Siccaro dækkener flere gange i ugen og i regnfulde perioder flere gange om dagen.

Jeg har Pepsi min springer med i svømmehallen 2 gange i ugen lige pt. (han er ikke fan af vand, så det træner vi lidt på, og svømmehallen er det perfekte sted til dette).

 

Jeg husker tydeligt da jeg for små 8 år siden startede med at komme i hundesvømmehallen med mine 2 flatcoated retriever.

Jeg havde altid en håndfuld håndklæder med til hver af dem, som jeg så gnubbede og gnubbede dem med efter endt svømmetur. På trods af det var det altid 2 våde hunde jeg skulle have med ud i bilen, og på vej hjem nåede de at blive kolde. 

Nu har jeg mit Siccaro dækken, som jeg bare giver ham på, drivvåd som han er efter endt svømmetime og bad (han får dog lige lov til at ryste sig). Ud i bilen med ham og 20 minutter senere når vi er hjemme, kan jeg pille dækkenet af ham og så er han dejlig tør og varm, og som ekstra bonus har jeg ingen lugt af våd hund i bilen

Det er så dejligt ikke at skulle have en våd hund i bilen (mine har altid formået at ryste sig i buret i bilen) og samtidig er det betryggende at jeg ved at han ikke ligger og bliver kold i bilen på vejen hjem, især her til vinter. 

 

Det lyder godt, det vil jeg gerne se nærmere på

Dækkenet er ikke kun til den våde hund, selvom det er her jeg vil anbefale det varmest. Det kan også bruges som almindelig dækken til at holde din hund dejlig varm i den kolde tid vi går i møde.

Jeg er ret sikker på at du ikke vil fortryde dette køb, og at det vil glæde dig hver gang du har en våd hund, i de næste mange år.

Når du vælger str. til din hund, så vær meget OBS på at dækkenet krymper 3-5% ved vask. Det lyder måske ikke af så meget, men det er faktisk et betydeligt stykke og kan være lige præcis det der afgøre om du skulle have haft et nummer større eller mindre.   

Jeg er ved at have god erfaring med størrelserne, så tage endelig fat i mig hvis du vil have hjælp til at vælge den rigtige størrelse. 

Ligger du på målet mellem 2 størrelser, vil jeg altid anbefale dig at tage den største af størrelserne. Det gælder også hvis du ligger lige på grænsen til næste størrelse.

Til en lille hjælp, kan jeg oplyse at min flatcoated retriever bruger et str. XXL, min labrador bruger str. XL og jeg tror min engelske springer spaniel kommer til at bruge str. L (han låner lige nu Enzo's da jeg ikke vil investere i et til ham før han er udvokset) 

 

Yes ikke mere våd og kold hund til mig.

Syntes du det er for dyrt og er din hund ikke våd ofte nok til at du vil investerer i det. Men lyder det stadig som et spændende produkt. Så har Siccaro Supreme Pro en "lillesøster", nemlig Siccaro Splash. Det er en billigere model, som ikke har alle de samme kvalifikationer som Supreme Pro. Men som stadig er et godt alternativ. 

Jeg laver inden så længe et nyt indlæg omkring forskellen på de forskellige modeller.

Skriv din kommentar til blogindlægget

* Alle kommentarer skal godkendes af mig først, inden de kan ses under opslaget.