LILA LOVES IT

LILA LOVES IT

Betina Truelsen Lund

Lila, en skøn Rhodesian Ridgeback der led af ørerproblemer, var startskudet til at hendes ejer Stefanie udviklede den bæredygtige plejeserie, som naturligvis blev døbt LILA LOVES IT. Lila går igen i brandets histore, men også i det smukke logo, som er inspireret af Lila. 

Lila havde regelmæssigt problemer med hende øre, hvilket betød en masse kløen der førte til rifter og sår, når hun kløede sig. Den sidste udvej var ofte kortison salver som blev ordineret af deres dyrlæge. Stefanie prøvede at finde alternativer og til sidst lykkedes det hende endelig da hun fandt frem til en farmaceut, der udviklede et nyt serum til dem. Et serum, hvor kendskabet til naturens kraft og de mest moderne videnskabelige færdigheder blev "kogt" sammen. FIRST AID + serum.

Dette serum var startskudet til "fødslen" af ​​LILA LOVES IT serien. Fordi efter at Lila's ører var helet, var det klart for Stefanie, at alle dyreejere ville kunne drage nytte af dette hurtig virkende og alligevel milde produkt. 

Efter at have udviklet på produktet i to år, blev det lanceret på markedet i februar 2014. Selvfølgelig var markedet og dets konkurrenter først blevet analyseret. Det blev hurtigt klart, at der var stor efterspørgsel efter alternative produkter, både hvad angår markedet for dyrefoder og pleje af kæledyr. 

LILA LOVES IT plejeprodukter til hunde indeholder gavnlige naturlige ingredienser fra økologisk landbrug og fremstilles efter de højeste kvalitetskriterier. Og de udvikler deres produkter med passion og engagement. Men også med al deres viden og færdigheder fra apoteket, med dyrlægerådgivning og i certificeret kvalitet. 

Jeg stiftede første gang kendskab med LILA LOVES IT It i 2016 på en messe i Tyskland og blev straks vild med produktet og ikke mindst historien bag. Det er uden tvivl et kvalitetsprodukt lavet på de bedste ingredienser, der har gode virkende egenskaber, men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med de naturlige og bæredygtige ingredienser. Og så kan jeg rigtig godt lide at serien er holdt i et overskuelig udvalg og dækker de fleste behov ind. Så ingen tvivl, LILA LOVES IT skulle på shoppen og var det første plejeprodukt jeg oprettede på. Der skulle dog lige gå et år før det kom på. På daværende tidspunkt, havde jeg nemlig kun Hundekassen. dk og ikke åbnet shoppen endnu. Men den 3. april 2017, præcis en måned efter jeg havde lanceret Vimedpoter, kom LILA LOVES IT på. Og jeg er stadig lige så glad for serien i dag, som dengang. 

Ingen dyreforsøgLILA LOVES IT afholder sig helt fra brug af dyreforsøg. De har testet alle pH-neutrale produkter, såsom FIRST AID Serum på dem selv, med stor succes.

Høj kvalitet - De sikrer, at deres produkter fremstilles efter de højeste kvalitetskriterier, som også er påkrævet ved kosmetik for mennesker. Med base i München forsker, udvikler og producerer de produkter af højeste kvalitet i sterile laboratorieforhold - under konstant kontrol af farmaceuter. På denne måde opfylder LILA LOVES IT kravene til effektiv og skånsom hundepleje.

Gennemsigtighed - LILA LOVES IT It oplyser, som nogle af de få, hele ingredienslisten bag på deres produkter. Dette er frivilligt, men LILA LOVES IT kan stå inde for alle ingredienserne og står gerne ved dem. Det har jeg stor respekt for. 

Helt uden parabener, sulfater, PEG'er & silikoner - Parabener, PEG'er, sulfater og silikoner bruges ikke i produkterne. Hvis du gerne vil vide mere om hvorfor man helst skal undgå disse ingredienser, så har jeg skrevet om det her. 

Specialiseret i hunden særlige behov - På grund af sin høje pH-værdi stiller hundehud de højeste krav til plejeprodukter af høj kvalitet. Produkterne fra LILA LOVES IT er præcist tilpasset din hunds PH behov.

Udviklet af dyrlæger & farmaceuter - Hvert enkelt LILA LOVES IT -produkt er omhyggeligt udviklet af et tværfagligt team af dyrlæger, farmaceuter og veterinærsplejersker. Konstant kontrol og intensiv kvalitetssikring fører til den højeste kvalitet og sikkerhed

Genbrug - Bæredygtighed er afgørende for vores fremtid. Derfor er produkterne fyldt i flasker og glas af genbrugsplast.  

Du kan se hele LILA LOVES IT serien her, og jeg er sikker på at du som jeg vil elske denne serien. I serien finder du både hundeshampoo, hundebalsam, filterspray, potevoks, øre og øjen pleje, sakse, tandpasta og mere. 

Skriv din kommentar til blogindlægget

* Alle kommentarer skal godkendes af mig først, inden de kan ses under opslaget.