Allergihund og øreproblemer

Allergihund og øreproblemer

Betina Truelsen Lund
Har du, som mig, en allergihund, der har tendens til øreproblemer, så er dette sæt måske noget for dig.
Pepsi, min Engelsk Springer Spaniel, har desværre udviklet allergi. Han er lige nu i udredning så vi kan finde ud af hvad han ikke tåler. En blodprøve har vist at det er lagermider og lidt støvmideallergi. Men ellers ved vi endnu ikke hvad det er han slår ud på. 
Indtil vi har fundet ud af hvad det er han ikke tåler, så gør vi alt hvad vi kan for at holde hans symptomer nede, og her er det især hans øre vi har stor fokus på, da han ellers ret hurtigt får problemer med dem.
Jeg bruge dette sæt fra Lila Loves It, som består af en ørerens og en plejende øregel. Lige nu renser og plejer vi hans øre ca. en gang i ugen, så der ikke når at hope sig problemer op.
De 2 produkter skal bruges med en times mellemrum. Først renses de med ørerens, der løsner ørevoks og "snask" i øret. En time efter drypper man øret med den plejende øregel, som indeholder plejende ingredienser. Det har indtil nu holdt øreproblemerne for døren.
Før jeg begyndte at bruge sættet her, var det nødvendigt med øredråber på recept. Så jeg håber dette kan blive ved med at holde hans øre problemfri og måske vil det også kunne hjælpe din hund, hvis den har problemer med ørerne, og det er uanset om det er pga allergi, eller fordi den bare har anlæg for det.
Du kan købe sættet her
Sættet kan både bruges forebyggende, eller hvis problemet er opstået. Husk dog altid at konfrontere dig med din dyrlæge, hvis du er i tvivl om din hund har brug for receptpligtig pleje. 

Skriv din kommentar til blogindlægget

* Alle kommentarer skal godkendes af mig først, inden de kan ses under opslaget.