Til dig der er ny- eller kommende hvalpeejer.

Til dig der er ny- eller kommende hvalpeejer.

Betina Truelsen Lund

Det er kæmpe stort at få en lille ny hvalp i huset. Spændingen og glæden er lige stor uanset om det er første gang eller du har prøvet det før. For en helt ny hvalpeejer kan der være mange spørgsmål der melder sig. Her vil jeg prøve at komme ind på nogle af de ting der kan være dejligt at vide som ny kommende hvalpeejer. Til dig der har prøvet det før, kan det være ting du har glemt og som er rart at få genopfrisket hvis det er mange år siden du sidst havde hvalp i huset. 

Udstyr til den nye lille hvalp - i denne gide har jeg samlet en liste over ting der skal købes inden hvalpen kommer hjem. 

Inden hvalpen kommer hjem - tanker der er gode at gøre sig og snakke igennem, inden i henter jeres lille nye familiemedlem. Feks, hvor skal hvalpen sove, må den komme i sofaen osv. (kommer snart)

Hvalpens udvikling - Det er sjovt og dejligt at få hvalp i huset, men kan også være udfordrende og hårdt til tider. Her kan du læse om alle hvalpens udviklingsfaser den går igennem og hvad der sker i disse perioder.

 Der vil løbende kommer mere på ......

Skriv din kommentar til blogindlægget

* Alle kommentarer skal godkendes af mig først, inden de kan ses under opslaget.