Nayeco Play plys legetøj

Nayeco Play plys legetøj

Betina Truelsen Lund

Nu har jeg testet 2 produkter som jeg har været vild med og rost til skyerne, så i dag har jeg valgt at skrive om dette relative billige legetøj af "ukendte" mærke (for mig i hvert fald). Da jeg tænkte det ville dumpe testen, og at jeg derfor kunne skrive et indlæg der ikke kun var fuld af ros ;)

Men altså jeg er nok alligevel nødt til at rose dette stykke legetøjet i forhold til den prisklasse det er i (vejl. udsalgspris 69 kr.)......når det så er sagt, så indrømmer jeg også gerne, at mine 3 hunde ikke er de bedste testhunde når det gælder legetøj, for de passer virkelig godt på det og ødelægger nærmest aldrig noget. Men jeg syntes de gik pænt til den i deres leg den dag billederne er taget og det holdt det fint til.

Mickey og Diesel leger trækleg
Giv nu slip det er mit legetøj
Mickey "hænger" godt på
Yes jeg vandt

Hundene har nu haft legetøjet i en måneds tid - det er blevet leget med, tygget i, båret på, rusket i, savlet på, leget trækkeleg med, det har været en tur i vaskemaskinen samt tørretumbler, og det er stadig 100 % intakt......det er altså i orden at et stykke legetøj i den billige ende syntes jeg :)

Mickey tygger sejers tilfreds i rebstykket i enden af bamsen

Legetøjet fås i 2 varianter - en elg og et næsehorn og måler 25 cm. Det er dejlig blødt og har "piv" i midten.

For vores retriever med "blød" mund er det er meget fint stykke legetøj og ud af vores kæmpe kurv med legetøj er det tit det de vælger - det må ligge godt i munden ;)

Jeg vil forsøge at finde en mere destruktiv testhund, så vi kan se hvad det egentlig kan holde til:)

Har du en hund der er slemt til at ødelægge legetøj og har den lyst til at teste en sød elg eller næsehorn, så tag kontakt til mig på betina@boxofjoy.dk  :)