Mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger

Betina Truelsen Lund

Som lille iværksætter betyder alt positive omtale man kan få, virkelig meget. Jeg vil derfor gerne her, anbefale nogle andre små iværksættere som jeg har i mit netværk, og som jeg selv gerne støtter og trygt handler hos. Fælles for dem alle er at de som mig, brænder for det de laver. Det betyder høj faglighed, og den bedste service. 

Artmosfære

Hvis du er til bæredygtige og naturlige produkter, så tag endelig et kig forbi hos Lise som står bag webshoppen www.artmosfaer.dk her sælger hun skønne og lækre naturlige plejeprodukter. Hendes vision er at gøre det nemmere at træffe bæredygtige valg uden at går på kompromis med kvalitet. Bæredygtighed er mange ting, men hos Artmosfære betyder det bla. ingen plastik, produkter der er god for dig, og for miljøet, og som er produceret med omtanke. Jeg er selv stor fan af hendes mange shampoobar og barberbar. 

Englyst Rideudstyr

Banker dit hjerte for islændere (eller bare heste generelt), så tag et kig forbi Tennas webshop www.englyst-rideudstyr.dk hun har det bedste inden for udstyr til islænder hesten. Jeg har selv en skøn ismule (Fenja) og jeg kan finde mange skønne ting hos Englyst Rideudstyr, som jeg har lyst til at eje. Tenna har selv islænder, og går op i at finde gode kvalitets produkter til både hest og rytter.

Yarn Forward

Hvis du strikker eller hækler, eller bare overvejer at begynde på det, så tag endelig et kig forbi Conny's stikkeunivers yarnforward.dk, hun har ud over webshoppen også en fysisk butik. En hyggelige lille garnbutik, som er fyldt med lækker og farvestrålende garn. Du vil blive mødt af en hyggelig og hjemmelig atmosfære, hvor der altid er kaffe på kanden, og hun er klar med en hjælpende hånd. Conny elsker selv at strikke, og for hende er strikkefællesskabet en vigtig del af YarnForward.dk, hun afholde derfor en gang i mellem strikke aftenarrangementer og formiddags, eller eftermiddagskurser i weekenden.

Falconess

Falconess.dk er dansk designet kvalitetstøj til kvinder med fokus på komfort, bevægelsesfrihed og holdbarhed. Tøjet fra Falconess er inspireret af vores nordiske natur - derfor er “inspired by nature” Falconess' slogan. Nhung som står bag Falconess har lavet en masse tøj, som bestemt også egner sig til den aktive hundefører, eller bare hvis man ønsker godt og varm tøj, til sinde daglige gåture. 

Skriv din kommentar til blogindlægget

* Alle kommentarer skal godkendes af mig først, inden de kan ses under opslaget.