Hundefoder_hundemad_vimedpoter_vådfoder til hund_dåsemad til hund

Fleischeslust Hundefoder

Betina Truelsen Lund

Denne palle er lige kommet i dag. Jeg har ellers aldrig været den store fan af dåsemad,.... men man har vel et standpunkt til man tager et nyt, og med den nye udvikling af lækre produkter der findes i dag, har jeg ændret mening. 

Fleischeslust hundemad_hundefoder_vådfoder til hund_dåsemad til hund_vimedpoter

For mig var dåsemad før forbundet med virkelig dårlig kvalitet, og noget der var tilsat vand og andre knap så lækre ting, for at få det til at fylde og holde en lav pris. Det lugtede samtidig fælt - i hvert fald for os 2 benede. Men inden for de sidste par år er der kommet en del lækre produkter inden for dåsemad, og Fleischelust er en af dem. 

Fleischeslust steakhouse med hest_hundemad_hundefoder_vådfoder til hund_vimedpoter

Fleischeslust meatlove hundefoder med hjort_hundemad_vådfoder til hund_vimedpoter

Jeg kan godt lide ideen om BARF (bone and raw meat), men det er lidt for omfattende for mig og vi har ikke helt den frysekapacitet det kræver - 3 store hunde skal alligevel have en pæn mængde kød og ben på en måned. Med dette kød fra Fleischelust kan jeg give dem ren kød, uden at skulle håndtere rå kød og have stor frysekapacitet.

Ren kød der ikke kommer i form at tørfoder, er bare en delikatesse for vores hunde, og selvom der findes rigtig mange gode mærker inden for tørfoder, så er dette bare ekstra lækkert. 

Et ekstra plus - og dette er virkelig et stort plus for mig, pølserne er skærefaste. Det betyder at jeg kan skære noget af det i mundrette stykker og bruge det til træning, spor og diverse. Det er virkelig smart og lækkert :)

Fleischeslust steakhouse med ged_hundemad_hundefoder_vådfoder til hund_vimedpoter

Fleischeslust meatlove hundefoder med and_hundemad_vådfoder til hund_vimedpoter

 

Det kan også bruges til at putte i tomme marvben og aktiveringslegetøj. Det giver god aktivering og stimulering for hunden, vores 3 nyder i hvet fald at ligge og slikke/gnave det ud og de kan bruge en del tid på det. Når jeg bruger tomme marvben, så putte jeg det somme tider i fryseren natten over. Det forlænger tiden de skal bruge på at få det ud og om sommeren fungere det som en kølende "is" for hunden. 

foderarktivering_foder i marvben_marvben med fyld_marvben med foder_beskæftigelse til alene hjemme_vimedpoter

Marvben med fyld_marvben med foder_fyld dine gamle marvben_god beskæftigelse aktivering stimulering til hunden_vimedpoter

Vores 2 flatcoated skal teste det ved at få det som et dagligt supplement til deres tørfoder, ved at jeg sætter deres tørfoder ration lidt ned. De fungere rigtig fint på det tørfoder de får nu, så til dem er det bare for at få mere "ren" kød og gøre deres foder mere lækker. Samt jeg kan bruge det som en anden aktivering/stimulering end jeg gør i forhold til deres tørfoder (de får det som regel i aktiveringslegetøj eller som søg i haven). 

Vores labrador på 11 år, skal over på det 100% i forhold til hans daglige foderration. Han har altid haft en lidt træls og lugtende pels - den lugter af soja, uanset hvad fodermærke vi har prøvet til ham, og vi har virkelig prøvet en del - altid gode og dyre mærker. Han har dog været på BARF en overgang og i den periode havde han den bedste og mindst lugtende pels. Så jeg er virkelig spændt på at se hvordan han reagere på dette Fleiscelust, og om det får hans pels til ikke at lugte af soja. Jeg kommer selvfølgelig med en update om 1-2 måneder, når hans krop har vænnet sig til det, og man kan se en virkning af det.

Vælger man kun at foder med dette foder, så anbefaler jeg (og jeg vil næsten sige at det er nødvendigt) af hensyn til hundens tænder og mundhygiejne at give den gode tyggeben/tyggeting flere gange i ugen og gerne hver dag. 

Nyt hundemad hundefoder på lager_hundeshop_hundeudstyr_hundetilbehør_foder til hunde_vimedpoter

Det meste står stadig uåbnet og jeg kommer tilbage med flere billeder og info når jeg får pakket det ud :)  

Skriv din kommentar til blogindlægget

* Alle kommentarer skal godkendes af mig først, inden de kan ses under opslaget.